Så här väljer du rätt vibrator

När du ska välja en vibrator är det en bra idé att fundera på vad du vill använda den till eftersom användningssyftet påverkar till exempel vilket material och vilken form som passar dig bäst. Vad letar du efter?

Jag är en kvinna som letar efter:    

Prova en:

Klitorisstimulation: Klitorisvibrator, Minivibrator, Magic Wands
Invändig stimulering: Dildovibrator, 
Både klitoris och invändig stimulering: Rabbitvibrator
G-punktsstimulation: G-punktsvibrator
Något extra tystgående: Tystgående vibrator

 

Pssst. Titta även på våra populära märken Baseks, Velve, Satisfyer, Womanizer och mycket mer.

Så här hittar du den perfekta vibratorn

När du har bestämt dig för vad vibratorn ska användas till är det en bra idé att fundera på vibratorns storlek, form, ljudnivå, strömkälla samt om den ska vara vattentät eller ej. All information hittar du under ’Detaljer’ när du är inne på produkten. Vi rekommenderar dessutom att du kollar upp vibratorns storlek innan du beställer, då några vibratorer verkar större eller mindre än de är i verkligheten.

Storlek

För att kunna hitta rätt vibrator för dig bör du fundera på vilken storlek på vibratorn du föredrar. Om det är första gången du ska använda en vibrator eller om du är nybörjare med vibratorer kan det vara en fördel att välja en mindre vibrator, speciellt om den ska användas för invändig stimulering. Om du har erfarenhet av vibratorer i förväg eller önskar en vibrator med mer fyllighet kan du välja en av våra större vibratorer.

Form

Vibratorns form påverkar precis hur passande den är åt olika former av stimulering. Önskar du till exempel g-punktsstimulation är det en fördel med en vibrator i böjd form så att den når g-punkten bäst möjligt. Därför bör du ta vibratorns formgivning med i dina funderingar när du väljer en vibrator.

Material

Materialet du väljer kommer att påverka den upplevelsen du får med din vibrator direkt och det är därför en bra idé att fundera över vilket material som passar dig bäst. Gummi och jelly är mjukt och flexibelt och det används ofta för fingervibratorer, penisringar och kaninöronen på rabbitvibratorer eftersom vibrationerna tydligt känns genom materialet.

Vibratorer av plast är hårda att röra vid och de är därför idealiska för att nå målinriktad och precis stimulering av klitoris och g-punkt. Några av våra plastvibratorer har överdragits med en särskild plast som ger dem en mjuk och len yta för en sammetslen känsla. Silikon är ett lyxigt material för vibratorer som känns silkeslent och som snabbt uppnår kroppstemperatur vid beröring. Om du väljer en vibrator i silikon är det viktigt att du inte använder ett silikonbaserat glidmedel. Använd istället ett vattenbaserat glidmedel som inte påverkar vibratorns silikonyta och som dessutom är lättare att rengöra

 

Batterier, uppladdningsbar eller anslutning via stickkontakt?

Batteridrivna vibratorer är några av de mest populära eftersom de är billigare att införskaffa och här i Sinful.se shoppen hittar du alla de batterier du behöver för att hålla igång din vibrator. Åter -uppladdningsbara batterier rekommenderas inte i vibratorer eftersom de är lite större än standard batterier så lägg märke till vilka batterier den använder och om de ingår eller ska köpas separat.

Tycker du om idén med återuppladdning så att du undviker att köpa nya batterier? Prova då en uppladdningsbar vibrator. Uppladdningsbara sexleksaker kostar generellt mer att införskaffa, å andra sidan är de tekniskt överlägsna jämfört med batteridrivna sexleksaker och därför är uppladdningsbara sexleksaker oftast mer tystgående.

Vibratorer, som anslutas stickkontakten är vanligtvis de mest kraftfulla och de har den fördelen att du kan använda dem precis så länge du vill. Begränsningen är dock att du ska vara i närheten av en stickkontakt och att denna sorts vibrator aldrig är vattentät.

Vattentät eller stänktät

Vattentäta vibratorer kan avnjutas i duschen och är lätta att rengöra. Vi har ett stort urval av vattentäta vibratorer förutom en lång rad stänktäta produkter och det är viktigt att notera skillnaden mellan de två typer. Vattentäta vibratorer är vibratorer som kan sänkas ned i vatten och användas i duschen. Denna sorts vibrator har tillverkats för att vara 100 % vattentät när bottnen har skruvats på ordentligt så att batterikammaren är helt sluten. Det finns också vattentäta uppladdningsbara vibratorer som till exempel alla från We-Vibe och Je Joue samt störstadelen av vibratorerna från Fun Factory och LELO

Stänktäta vibratorer är inte vattentäta men kan torkas av med en fuktig trasa. Det är viktigt att det inte kommer in vatten i de elektriska delarna. Du kan se om en vibrator är vattentät eller stänktät under ’Detaljer’ när du är inne på produkten i fråga.

Behöver du mer hjälp?

Sinfuls kundtjänst står alltid redo med råd och vägledning så att du kan hitta de sexleksaker som passar dig bäst. Kontakta kundtjänst på tel: 0774-218 822 eller på service@sinful.se.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Amaysin (11)
B Swish (1)
baseks (38)
CalExotics (2)
Dame Products (2)
Doxy (4)
expired_Tracy's Dog (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Fun Factory (3)
Gaia (1)
Intimina (1)
Je Joue (1)
Lelo (5)
LELO (5)
Lovense (5)
Magic Motion (1)
ohhcean (3)
Realov (1)
Rocks Off (6)
Satisfyer (9)
Sinful (40)
Svakom (1)
Swan (1)
Tracy's Dog (5)
Velve (1)
We-Vibe (5)
Willie City (7)
You2Toys (1)
Visa alla 159 produkter
Du har sett 48 av 159 produkter
Ladda fler
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se