Vac-U-Lock

Vac-U-Lock är en serie med sexleksaker från det amerikanska märket Doc Johnson. Produkterna går att kombinera med varandra, och det finns massor av realistiska dildos i olika storlekar, färger och former. Det bästa är att samtliga produkter passar i det oerhört populära Vac-U-Lock harnesset. Så om du och din partner är nyfikna på strap-on lekar, eller om ni redan är erfarna entusiaster, då har ni verkligen hamnat rätt.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Visa alla 30 produkter
Du har sett 30 av 30 produkter

Amerikanska Vac-U-Lock imponerar

Hemligheten med Vac-U-Lock är kompatibilitet

Vac-U-Lock är en pionjär inom området kompatibla sexleksaker, och idag marknadsledande vad gäller produkter som passar ihop. Hela deras produktsortiment går att sätta samman, så oavsett vilka produkter du köper kan du vara säker på att det inte uppstår kompatibilitetsproblem. Det är det hyllade märket Doc Johnson som står bakom Vac-U-Lock, och eftersom märket är känt för sitt breda utbud finns det alltid mycket att välja mellan. Det är i synnerhet deras strap on harness och dildos som är populära, till såväl fetischlekar och peggin, som sex mellan två kvinnor. Saknar man det naturliga tillbehör de flesta män använder för att penetrera sin partner med, då är den här typen av leksaker ett perfekt alternativ.

Men Vac-U-Lock har även massor av andra produkter som du kan njuta av. Oavsett om du är man, kvinna eller icke-binär, singel eller i ett fast förhållande finns här något du kan använda. Det är alltså bara att börja utforska detta märke och se vad som gömmer sig i den här kategorin. Och du behöver inte oroa dig för huruvida dina nya leksaker ska passa ihop med de Vac-U-Lock produkter du kanske redan har där hemma, för med det här märket är svaret alltid ja.

Hur fungerar produktserien?

De flesta harness och selar fungerar med så kallade O-ringar, vilket innebär att de kommer med en flera ringar i olika storlekar. Ringarna kan vara av olika material, där både metall och mjukare material är vanligt förekommande, och liknar på många sätt en penisring. En dildo med sugpropp eller analplugg med bredare bas förs igenom O-ringen och hålls därmed på plats i harnesset. Ett till synes simpelt system, men du som användare måste veta vilken storlek på leksaken som kan användas ihop med vilken O-ring. Matchar inte storleken går det inte att montera ihop dem, och det är inte helt lätt att fastställa vad som fungera ihop och inte. Vac-U-Lock har ersatt detta med ett eget system, där ett stift och vakuum är det som fäster sexleksakerna.

Alla Vac-U-Lock sina produkter är således utrustade med antinget ett stift, eller ett hål som stiftet ska stickas in i. När dildon, eller vilken sexleksak du nu har valt, pressas ner över stiftet uppstår ett vakuum som låser fast den, så att den sitter säkert tills du är redo att ta loss den igen. Ibland behövs det lite Vac-U-Pulver för att underlätta monteringen, men det följer vanligtvis med ditt harness - allt för att underlätta för dig! Av samma anledning är det också fullt möjligt att fästa en O-ring i många Vac-U-Lock harness, så att du kan använda det med “vanliga” leksaker också. Tänk bara på storleken.

Vac U Lock dildo, harness, buttplugs, ja vi kan hålla på länge

Det ska inte stickas under stolen att dessa produkter ligger i den lite mörkare änden av spektrumet. Med andra ord är det fetish leksaker vi talar om. Du hittar t.ex. flera olika harness för strap-on till både män och kvinnor, med massor av kompatibla tillbehör i olika storlekar. Du kan få en Vac U Lock dildo i realistisk utformning, som både ser ut och känns som en riktig penis, och buttplugs i alla storleksvarianter. Vill du bli lite mer kinky finns det Vac U Lock dildos som sprutar och dubbeldildos som kan ge dubbel penetrering. Är du intresserad av fisting erbjuder Vac-U-Lock till och med produkter för detta ändamål! Sortimentet omfattar dessutom ett brett utbud av handtag, sugproppar och andra tillbehör som kan användas för att variera leken ytterligare.

Den stora genomslagskraften har gjort att även andra sexleksakstillverkare har börjat göra produkter, sexmaskiner och dildos som är kompatibla med originalet. Vac-U-Lock sin styrka ligger i att de kombinerar produkter på ett mångsidigt sätt, utan att du som köpare behöver tänka på kompatibiliteten. Det innebär att du får närmast oändliga möjligheter, och att du kan växla från mindre leksaker till större när du blir mer erfaren.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se