TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Cloneboy

Med Cloneboy kan du skapa en perfekt kopia av din partners penis. Cloneboy-kitet innehåller allt du behöver för att gör en exakt avgjutning av din penis. Ha så kul!

Cloneboy - Den perfekta presenten till din partner

Ge bort en personlig dildo

Önskar du att du kunde klona din egen penis? Eller är din partners intima delar så snygga att det borde finnas fler än bara en av dem i världen? I så fall är en Cloneboy dildo precis det rätta för dig. Varumärket skapar formningssatser av hög kvalitet som gör det möjligt för dig att föreviga din egen eller din partners penis i form av en dildo. Klonen kan vara både en stygg och rolig present till din partner, som passar till alla typer av tillfällen.

Ett Cloneboy-kit innehåller en gjutform, två förpackningar gjutpulver, härdare, silikon, en penisring, plasthandskar och en guide. Alla material är säkra för huden, så du behöver inte oroa dig för något när du använder det. Kom alltid ihåg att följa instruktionerna när du börjar processen om du vill ha en smidig och lyckad upplevelse. Du kan vara lite nervös första gången du försöker göra en Cloneboy-dildo, vilket kan leda till några misstag här och där. På grund av detta finns det alltid två förpackningar med gjutpulver i ett kit, vilket ger dig en andra chans att göra rätt.

Det är enkelt och roligt att klona din penis

Även om det är lättare att göra en Cloneboy med hjälp av en partner är det säkert också möjligt att göra det på egen hand. Innan du för in din penis i formningsvätskan ska du se till att du är nyrakad där nere så att hårstråna inte fastnar. Alternativt kan du lägga ett tjockt lager vaselin på din penis för att täcka håren. Du måste också värma upp din penis innan du börjar för att säkerställa att du får en fin och upprätt Cloneboy-dildo. Använd den medföljande penisringen för att hålla din penis upprätt under hela processen.

När du blandar pulvret med vatten kommer du ihåg att följa instruktionerna i guiden. När detta är gjort kan du föra in din penis i formen och hälla över vätskan. Vätskan hårdnar ganska snabbt, så du måste vara effektiv. När den har hårdnat helt kan du dra ut din penis.

Nästa steg är att göra själva Cloneboy-dildon. Här måste du blanda upp silikonet med härdaren tills du har en jämn flytande massa. Du häller massan i den nya formen och när den är helt stel kan du försiktigt dra ut den ur formen.

Köp ditt Cloneboy-kit på Sinful

Du kan välja mellan ett stort urval av Cloneboy-kit som alla ger dig individuella och unika resultat. Du kan hitta uppsättningar i olika färger, beroende på dina preferenser. Det finns också alternativ med avancerade funktioner, som vibrerande versioner eller sugproppsdildos. Med en sugkopp kan du använda produkten var som helst utan hjälp av dina händer. Cloneboy konar även i en version med en sele för strap on-lek. Med så många alternativ att välja mellan är det bara din fantasi som sätter gränserna.

Du kan också köpa extra pulver och silikon om du vill göra ännu fler kopior av din egen penis. Ju fler kopior du gör, desto mer avancerad blir du. Om du ändå behöver lite vägledning kan du alltid ta en titt på instruktionerna en gång till. Om du har några frågor om den här produkten eller andra leksaker från vår webbsida är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi är redo att hjälpa dig med vad som helst och ser till att du får den bästa möjliga upplevelsen när du handlar hos Sinful.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful