TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Durex

Durex är en av världens mest omtalade producenter av kondomer och glidmedel. Durex har ett brett utbud av kondomer, både med och utan latex. Det finns olika storlekar, former och smaker, samt glidmedel och en del olika geler.

Durex - världsberömda kondomer och glidmedel

Durex vinner i längden

Durex är en av världens största producenter av intimprodukter. De är framför allt kända för sitt stora utbud av kondomer, men har också börjat producera glidmedel och egna sexleksaker. Alla produkter är testade för att garantera att du får bästa möjliga upplevelse med dem, men kondomerna genomgår extra grundliga tester. Ett exempel är att de fylls med vatten, för att säkerställa att de inte är otäta och läcker. Denna typ av test genomförs omkring två miljoner gånger om året. Man testar dessutom hur mycket luft som kan pumpas in i kondomerna utan att de spricker. Internationellt standard säger att en kondom ska kunna innehålla 18 liter luft utan att gå sönder, men Durex kondomer kan hantera upp till 40 liter. Med andra ord gör detta märke otroligt säkra kondomer, som väldigt sällan spricker när de används korrekt. Läs mer om hur i vår ultimata kondomguide.

Kondomer finns ju som bekant i många olika varianter och utformningar, t.ex. med smak, räfflor, latexfria versioner och de med bedövande effekt. Oavsett vad du föredrar så kan du vara säker på att Durex har en modell som passar dina preferenser. Numera finns det som sagt också ett stort utbud av glidmedel, som naturligtvis passar perfekt att använda ihop med märkets egna kondomer. Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel eller silikonbaserat glidmedel ihop med kondomer. Undvik oljebaserade varianter, eftersom de riskerar att lösa upp och förstöra kondomen. 

Historian bakom märket

1915 grundande LA Jackson företaget The London Rubber Company, som senare skulle komma att bli Durex. Under de första många åren importerade de kondomer från USA. Märket Durex registrerades redan 1929, men det var först 1950 som man började producera kondomer under eget namn. Ett årtionde senare, år 1960, lanserade de världens första anatomiskt formade kondom och succén var ett faktum. Under 70-talet började de sedan marknadsföra sig världen över, vilket gjorde att namnet växte och blev känt över stora delar av jordklotet.

Vi hade nått ända fram till 1995 innan produktionen av kondomer med färg- och smakvarianter påbörjades, produkter som verkligen har bidragit till märkets stora framgång i modern tid. Sortimentet har vuxit stadigt sedan millennieskiftet, och idag är Durex faktiskt världens ledande kondomleverantör. De arbetar också aktivt för att bidra till säkert sex på olika sätt. 2010 skänkte de t.ex. en stor summa pengar till den internationella AIDS-konferensen i Wien, och vid OS i London 2012 bidrog de med 150 000 gratis kondomer till över 10 000 atleter.

Med över 100 års erfarenhet är det inte svårt att förstå varför så många människor föredrar Durex kondomer. De är välkända, enkla att använda och dessutom prisvärda, så varför välja annat när du här kan få allt det bästa på en gång?

Alltid stort sortiment

Hos Sinful.se hittar du ett mycket stort utbud av intima produkter från Durex. Vi har alltid de senaste nyheterna på lager och alla de mest populära varorna. Det inkluderar även den högt uppskattade Durex Intense serien, som innehåller bl.a. vibratorer, orgasmgel och penisringar. Tanken är att dessa produkter ska öka din njutning och ge ännu mer intensiva upplevelser, t.ex. genom att öka blodtillförseln i underlivet och därmed känsligheten. I kombination med smekningar, penetrering och/eller vibrationer leder detta till att många uppnår ännu kraftigare orgasmer.

Flera av Durex glidmedel har också bonuseffekter, som t.ex. värmande och kylande funktioner. De kan med fördel användas under såväl analt och vaginalt sex, som vid oralsex när ni vill ha en lite annorlunda känsla. Testa också att använda ett annorlunda glidmedel när du onanerar för att göra din hedersstund extra speciell.

Oavsett vilka produkter du väljer kan du vara säker på att få en fräck upplevelse med det här märket. Om du känner dig osäker på skillnaden mellan olika produkter, eller bara har frågor i allmänhet, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. De finns här för att hjälpa dig i alla lägen, vare sig det handlar om att vägleda dig till rätt varor, hjälpa dig spåra ditt paket, eller förklara hur ett glidmedel kan användas som massageolja. Jo, det fungerar faktiskt.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful