Icicles No 27 Glas Buttplugg
Icicles No 27 Glas Buttplugg
SPARA 37%
279,00 kr
SPARA 37%
Icicles No 27 Glas Buttplugg bild på förpackningen 1
Icicles No 27 Glas Buttplugg produkt i hand 50
Icicles No 27 Glas Buttplugg bild på förpackningen 90

Icicles No 27 Glas Buttplugg

4.5 (3)
449,00 kr 279,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Icicles No. 27 är en snygg stilfull buttplug som är handgjord av allergivänligt glas. Den har en underbar rosa färg och är därför mycket feminin (den kan dock självklart användas av båda kön).

Pluggen är 14,6 cm lång, så vi rekommenderar att du har erfarenhet med anal stimulation om du vill använda denna.

Den är otroligt elegant och idealisk för dig som sätter pris på både kvalitet, estetik och effektiv anal stimulation. Förutom det är den mycket robust och lämplig för tuff lek.

Glaspluggen har den normala bågade formgivningen som kännetecknar de flesta buttpluggar och dessutom en fot som ser till att den stannar där den ska. Den översta delen av pluggen har dessutom en extra detalj där en räffla av glas snor sig runt hela den.

Den är mycket läcker att använda och lätt att införa. Speciellt om du använder ett silikon analglidmedel tillsammans med den får du den absolut bästa upplevelse.

Förutom att en glasbuttplug har många års hållbarhet är fördelen att du kan värma upp eller kyla ner den före användning för att få en extra stimulerande upplevelse. Lägg den till exempel i en skål med antingen kallt eller varmt vatten före du använder den. Se till att du har en okej temperatur vid att lägga den på insidan av din underam före du börjar använda den.

Pluggen är otroligt lätt att rengöra (gärna med en sexleksaksrengöring).

Detaljer

FTALATFRI: Ja.
ALLERGIVÄNLIG: Ja.
LÄNGD: 16,5 cm.
BREDD: 1,8 - 4,4 cm (från det smalaste till det bredaste område)
VIKT: 241 g.
VATTENTÄT: Ja, 100. %
BRUKSANVISNING: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 12895.
Kundrecensioner
4.5
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (3)
Den bästa glaspluggen!

Stiftets tvådelade form är det bästa jag har upplevt! Visst finns det olika preferenser, men jag vågar ändå rekommendera den utan förbehåll. Glas är det perfekta materialet för dess hala egenskaper, och vid olika temperaturer skapar det extra spännande sensationer. Pluggen är inte den lättaste storleksmässigt, men tålamod ochförsiktighet kommer att belönas med stor tillfredsställelse även en nybörjare :) Produkten är inte lika röd som på bilderna, utan snarare ljus. Fortfarande ganskaestetisk. Läs mer

-
5 5 1
Wow

Det är lätt att använda när man väl har vant sig. Om du är nybörjare med anala lekar, skulle jag föreslå att du börjar med en mindre modell, och annars använder mycket glidmedel. Spåren kan verkligen kännas, vilket är väldigt positivt! Enda minuset är att den är ganska hård, just för att den är gjord av glas. Kan definitivtrekommendera det till andra. Läs mer

-
5 4 1
WOW Icicles No 27 Glass Butt Plug

Denna analplugg av glas fyller till fullo sitt syfte med avseende på analstimulering. En fördel är att det är glas, du behöver inte vara rädd för dess storlek, när du använder olja eller glidmedel verkar produkten väldigt väldigt pålitlig. Ta det lugnt med denna analplugg av glas när du värmer för hand och ja den är bredare än endildo men återigen är det inte ett problem - det är fantastiskt. En annan sak är att den även verkar stabil under användning trots storleken och då blir den sittandeutan att den känns fel – den går att avnjuta till 100 %. Min sexuella tillfredsställelse och njutning har blivit 4 x det dubbla genom att byta från olika produkter tillglas detsamma är min uppfattning om hygien om samma Jag har precis beställt ytterligare antal av Icicles Dildos och är uppe i fyra och återigen kan jag bara varmtrekommendera även Icicles No 27 Glass Butt Plug det är ett riktigt bra komplement. Lycka till. Det är toppen av njutning....! Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se