Wand Essentials

Wand Essentials är ett populärt amerikanskt märke inom sexleksaker som kännetecknas av deras kraftfulla och mycket njutbara Magic Wand vibratorer. För att ge dig full frihet till att njuta och leka som du har lust så ger Wand Essentials dig både den orginala Magic Wand vibratorn med ledning samt två laddningsbara Wands.

Vill du ha flera kittlande och njutbara upplevelser med din Wand Essentials vibrator kan du använda den tillsammans med ett av Wand Essentials´specialutvecklade Magic Wand tillbehör. Till kvinnor finns t.ex tillbehör som stimulerar G-punkten och till män finns det bl.a en kittlande onani "sleeve" som gör vibratorns djupa vibrationer extra stimulerande. Alla Wand Essentials produkter är utvecklade i USA

Alla produkter

Filter

6 Varo(r)

6 Varo(r)


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.