Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Baci Lingerie

Baci erbjuder sköna kollektioner med underkläder som balanserar det sexuella och sensuella. Med inspiration från Paris, New York och Miami levererar Baci lyx som alla har råd med och som ger dig möjligheten att utforska dina fantasier i fräcka och läckra underkläder.

Baci underkläder: För kvinnor i alla storlekar

Historien bakom Baci underkläder

Märket Baci Lingerie lanserade sin första produkt 2010 under en stor show i Las Vegas. Det blev en omedelbar succé bland kvinnor över hela världen. Det populära varumärket är i ständig utveckling och lanserar nya kollektioner ganska ofta. Det finns också ett antal undermärken designade av Baci Lingerie, där du definitivt får något för pengarna.

Underkläderna designas och produceras i Frankrike och står för lyxiga och sexiga underkläder för alla kvinnor. Underkläderna är oerhört populära över hela världen, vilket främst beror på det breda utbudet och den vackra designen. Som man kan det vara svårt att köpa underkläder till sin partner, men med detta märke kan du inte göra fel.

Därför är det många som väljer detta märke när de ska köpa en set underkläder till sin partner för första gången. Och oftast håller de sig till det eftersom det är väldigt sexigt och av riktigt hög kvalitet. Du kan också sätta ihop ditt eget fräcka set eftersom de tillverkar nästan allt när det gäller underkläder.

En värld av pirriga möjligheter

Detta fantastiska märke erbjuder ett brett urval av sexiga produkter för alla kvinnor. Alla har rätt att klä sig i snygga underkläder, och med urvalet från Baci Lingerie har du definitivt möjlighet att göra just det. Hos Sinful hittar du ett omfattande urval av både underkläder och sexiga kostymer. Du kan vara säker på att vi alltid har de senaste nyheterna och stilarna i lager, vilket gör det enkelt för dig att få tillgång till dessa kvalitetsprodukter. Välj mellan sexiga trosor, behåar, babydolls och mycket mer från detta populära franska märke.

Baci Lingerie fokuserar också mycket på plus size-varianter, eftersom deras läckra modeller ska passa alla, oavsett storlek eller form. Faktum är att det inte finns många andra märken som kan erbjuda ett så brett utbud av sexiga plus size underkläder som du hittar i detta sortiment.

När du väljer dina underkläder rekommenderar vi alltid att du uppmärksammar den storleksguide som finns under varje enskild produkt. På så sätt är du säker på att hitta något som passar dig. Om du är osäker på storleken eller annat är du välkommen att kontakta vår kundtjänst, som är redo att hjälpa dig.

Varför välja Baci underkläder?

Baci Lingerie har ett stort urval av lyxiga och provocerande underkläder och drömmer om att ge kvinnor över hela världen mer självförtroende. Deras varumärke är utformat och drivs av kvinnor, och de har därför en perfekt position för att rikta sig till sin målgrupp - nämligen kvinnor. De har också ett antal internationella partners som de samarbetar med, så att de kan effektivisera olika trender och koncept samt följa det senaste nya modet.

Genom att välja Baci Lingerie ger du också pengar till välgörenhet. De har åtagit sig att ge tio procent av sin inkomst till välgörenhet. Med de läckra modellerna från Baci Lingerie får du inte bara heta underkläder - du får också en hyllning till kvinnan och den kvinnliga kroppen. Kvinnor från hela världen har rätt att uttrycka sig genom sexiga underkläder - och det spelar ingen roll vad andra tycker.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful