Lora Dicarlo

Om du gillar sensuella, vackra och innovativa sexleksaker bör du definitivt titta närmare på produkterna från Lora Dicarlo. De snygga och populära sexleksakerna är helt klart en klass för sig.

Du har sett 1 av 1 produkter

Lora DiCarlo - Märket som rörde runt i teknikgrytan

En världsomvälvande orgasm

Lora DiCarlo är grundat på en orgasm. Inte tanken på en orgasm, den kom senare, utan ett faktiskt klimax. Det sägs att blandorgasmen är den heliga graalen av kvinnliga orgasmer. Den kallas även dubbelorgasm, eftersom det är ett dubbelt klimax som uppstår när du får orgasm från både g-punkten och klitorisen - samtidigt. De som har haft turen att uppleva den (vilket vid det här laget verkar vara de flesta av företagets anställda, lyckostarna) säger att det är en fullständigt galen känsla, som en explosion som sprider sig genom hela kroppen, från huvudet och ända ner i tårna. 

Precis en sådan orgasm hade grundaren av Lora DiCarlo turen att uppleva. När hon väl fått en, då kunde hon inte släppa tanken på att få flera. Således bytte hon karriärbana, grundade sitt självbetitlade märke 2017 och började utveckla sexleksaker. Framför allt en sexleksak, nämligen Lora DiCarlo Osé. En kombinationsprodukt som skulle imitera riktigt sex med en alldeles vanlig, mänsklig partner. För att citera grundaren: “Min partner vibrerar inte.” 

För att kunna uppnå detta valde märket att använda sig av robotik och biomimetik. De fick hjälp på traven av Oregon State University, och framgången lät inte vänta på sig. Redan två år efter grundandet fick Lora DiCarlos första produkt, Osé, ett pris på teknikmässan CES 2019. Lyckan höll dock på att bli kortvarig.

Lora DiCarlo tar upp kampen

Att få ett Innovations Award på en av världens största teknikmässor, det är definitivt inte något man uppnår varje dag. Så döm om förvåningen hos Lora DiCarlo när de fick besked om att priset dragits tillbaka! Anledningen? Mässan hade missat att den belönade produkten var en sexleksak, vilket de nu menade var strikt förbjudet. De gick så långt som att kalla den innovativa stimulatorn både omoralisk och oanständig, och sa att märket inte var välkommet på CES-mässan, varken nu eller i framtiden. Men där satte denna powerkvinna ner foten.

Grundaren ifrågasatte varför det var okej att visa upp VR-produkter som skulle användas för att titta på pornfilm, men inte en stimulator som kunde tillfredsställa klitoris och vaginan. Hon menade även att det var rent hyckleri att förbjuda deras produkt på de angivna grunderna, men samtidigt tillåta att andra producenter hade lättklädda kvinnor som lockbeten i sina uppvisningsbås. Och vet du vad? Hon fick rätt. 

Produkten fick tillbaka sitt pris, och har sedan dess vunnit flera andra. Men inte nog med det, Lora DiCarlo själv fick hjälpa till med uppdateringen av mässans riktlinjer, så att produkter för sexuell hälsa numera är officiellt välkomna. Snacka om att vinna dubbelt! Men vad annat kan man vänta från kvinnan som har dubbelorgasmen som riktmärke?

Innovation i alla lägen

Men hur fungerar då dessa revolutionerande produkt? Utan vibrationer, så mycket har vi förstått. För det är ju helt riktigt att de flesta människor inte vibrerar, i vart fall inte som en vibrator gör. De kan däremot suga, gnida och trumma med fingrar, tre sensationer som kan ge mycket njutbara resultat. Dessa beteenden är vad Lora DiCarlo framgångsrikt har lyckats efterlikna, men hjälp av innovativ robotik och nytänkande biomimetik. 

Märket har också tagit hjälp av feedback från kunder som använt den ursprungliga produkten. Således finns redan efterföljaren Lora DiCarlo Osé 2, som är betydligt mer flexibel än sin föregångare för att kunna ge ännu fler omskakande dubbelorgasmer. Hemligheten ligger just i den dubbla stimulansen. Produkten har en lufttrycksvibrator med den omtalade och älskade sugande tekniken, och många menar att det är marknaden mest realistiska version. Vidare finns en intern del, som till skillnad från konkurrenterna alltså inte vibrerar. Här finns istället en kula som rör sig fram och tillbaka för att verkligen massera g-punkten på djupet. Voila, två typer av stimulans = en dubbel orgasm.

Båda teknikerna återfinns i andra produkter från Lora DiCarlo, så att du kan njuta av dem var för sig. Gillar du känslan av trummande fingrar mot klitoris har de även tagit fram en sådan stimulator. Så nej, Lora DiCarlo slår inte av på takten, och vi hänger mer än gärna på.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se