TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Icicles No 27 Glas Buttplugg var 1

Icicles No 27 Glas Buttplugg

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Icicles No. 27 är en snygg stilfull buttplug som är handgjord av allergivänligt glas. Den har en underbar rosa färg och är därför mycket feminin (den kan dock självklart användas av båda kön).

Pluggen är 14,6 cm lång, så vi rekommenderar att du har erfarenhet med anal stimulation om du vill använda denna.

Den är otroligt elegant och idealisk för dig som sätter pris på både kvalitet, estetik och effektiv anal stimulation. Förutom det är den mycket robust och lämplig för tuff lek.

Glaspluggen har den normala bågade formgivningen som kännetecknar de flesta buttpluggar och dessutom en fot som ser till att den stannar där den ska. Den översta delen av pluggen har dessutom en extra detalj där en räffla av glas snor sig runt hela den.

Den är mycket läcker att använda och lätt att införa. Speciellt om du använder ett silikon analglidmedel tillsammans med den får du den absolut bästa upplevelse.

Förutom att en glasbuttplug har många års hållbarhet är fördelen att du kan värma upp eller kyla ner den före användning för att få en extra stimulerande upplevelse. Lägg den till exempel i en skål med antingen kallt eller varmt vatten före du använder den. Se till att du har en okej temperatur vid att lägga den på insidan av din underam före du börjar använda den.

Pluggen är otroligt lätt att rengöra (gärna med en sexleksaksrengöring).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
WOW Icicles No 27 Glass Butt Plug
Denna analplugg av glas fyller till fullo sitt syfte med avseende på analstimulering. En fördel är att det är glas, du behöver inte vara rädd för dess storlek,... Läs mer
Keld / * Jomfruen52 - 6. may. 2014
Wow
Det är lätt att använda när man väl har vant sig. Om du är nybörjare med anala lekar, skulle jag föreslå att du börjar med en mindre modell, och annars använder... Läs mer
Andy - 29. jan. 2013
Den bästa glaspluggen!
Stiftets tvådelade form är det bästa jag har upplevt! Visst finns det olika preferenser, men jag vågar ändå rekommendera den utan förbehåll. Glas är det perfekt... Läs mer
SeIsoCat - 20. feb. 2018

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful