TENGA Flip Hole Red Onaniprodukt

Klicka på en bild för att förstora den

 • TENGA Flip Hole Red Onaniprodukt 1
 • TENGA Flip Hole Red Onaniprodukt 2
 • TENGA Flip Hole Red Onaniprodukt 3
 • TENGA Flip Hole Red Onaniprodukt 4
 • TENGA Flip Hole Red Onaniprodukt 50

TENGA Flip Hole Red Onaniprodukt

Slut i lager Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

929,00 kr

749,00 kr

  Produktbeskrivning

  Tenga Flip Hole Red är en av de onaniprodukterna på marknaden som ger dig den mest realistiska känslan - och rentav mer därtill. Tack vare det invändiga och mycket detaljerade silikonmönstret, uppnår du med Flip Hole Red en mycket intensiv stimulering.

  Flip Hole Red har ett stilrent och diskret yttre och ser inte ut som en onaniprodukt. Trots det är den något av det bästa du kan uppleva när det kommer till sexleksaker för män.

  Flip Hole har flexibla sidor, så att du utan besvär kan klämma, massera och stimulera din penis. Genom att trycka ut luften ur Flip Hole kan du skapa ett vakuum, och på så sätt skapa det trycket runt penis som du finner passande.

  Tenga Flip Hole är den första onaniprodukten i världen som kan öppnas. Det gör produkten superhygienisk och väldigt lätt att rengöra.

  Tenga Flip Hole är 100 % manuell och behöver varken ström eller batterier för att fungera. Det ingår 2 varuprovet på glidmedel.

  Tenga Flip Hole finns också i en vit, svart och silver utgåva. De har var och en sina egna stimulerande strukturer. Du kan naturligtvis köpa dem här i Sinful-shoppen.

  Detaljer

  MATERIAL: PC och TPE.
  ALLERGENER: Fri från ftalater.
  UTVÄNDIG LÄNGD: 17 cm.
  INVÄNDIGT DJUP: 14 cm.
  UTVÄNDIG DIAMETER: 7,6 cm.
  VIKT: 680 g.
  PASSAR: Alla storlekar.
  REKOMMENDERAT GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  MEDFÖLJDER: 2st vattenbaserat glidmedel á 10 ml.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Helt OK men svart och vit är bättre Bra produkt men mönstret är inte lika bra som de andra färgerna på flip-hole. Lite för liten för mig men helt ok känsla.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Suverän Denna är helt gudomlig, från att man först glider in och känner hur tight och hur mönstret smeker en. perfekt för alla, stora som små. Super lätt att göra rent också, faktiskt än av de lättaste att göra rent av de leksaker jag provat. Köp denna, helt klart värt pengarna. :D Mvh john
  5 5 1

  Du recenserar: TENGA Flip Hole Red Onaniprodukt

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.