VELVE

VELVE tillverkar silkeslena och lyxiga sexleksaker med sensuella kurvor. VELVE designas i Skandinavien och tillverkas i samarbete med ledande sexologer och experter, för att kunna leverera en upplevelse utöver det vanliga. Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med en sofistikerad, exklusiv och unik sexleksak med en modern twist.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Visa alla 1 produkter
Du har sett 1 av 1 produkter

VELVE - exklusiva sexleksaker åt kvalitetsmedvetna köpare

VELVE har mjuka former och läcker känsla

Skandinaviska VELVE är ett exklusivt märke som producerar sexleksaker tänkta att ta framför allt kvinnans njutning till nya höjder. Vi talar om ett märke där man har tänkt igenom produkternas utseende och utformning oerhört noga och in i minsta detalj. Mening är att du som kund verkligen ska få en lyxig upplevelse, varenda gång du plockar fram en av deras sensuella varor för användning.

De olika produkterna från märket är designade med mjuka former och runda kurvor, vilket passar kvinnokroppen perfekt. Det ger optimal stimulering av de tusentals nervändar som finns i det kvinnliga underlivet. Dessutom bidrar den silkeslena ytan till att ge en otroligt exklusiv upplevelse, så snart som produkten möter huden. Alla varorna i kollektionen är tillverkade i material som är säkra att använda på och i kroppens mest intima områden. De har helt enkelt skapats för att ge dig den bästa förnimmelsen och känslan som går att få, oavsett om du använder dem ensam eller tillsammans med din partner.

Lyxig förpackning

En av de saker som man har lagt stor vikt på när det kommer till sortimentet från VELVE, är faktiskt förpackningen till varje enskild produkt. Här har man inte bara funnit fram den lättaste och billigaste pappkartongen att stoppa ner varan i. Nej, hos VELVE har man som sagt tänkt igenom varenda detalj, och det gäller även förpackningen. Den bidrar ju nämligen till känslan du får när du först får hem din vara, packar upp den, och så står med produkten i din hand.

Alla produktförpackningar är därför tillverkade i exklusiv design, som hjälper till att ge dig som köpare en lyxupplevelse från första stund, när du står med din nya vara i händerna. Här har teamet bakom VELVE tänkt att du ska få den där pirrande, kittlande känslan i magen när du öppnar lådan, förnimmelsen av att du köpt dig själv något riktigt exklusivt. Ungefär som när du köpt en ny iPhone, där du vet att du kunde fått något billigare, men det är oh så värt det. Förpackningen bidrar till att ge VELVE en extra dimension av exklusiv lyx, som garanterat får pulsen att stiga, och höjer dina förväntningar till nya nivåer.

Värmefunktion och pulserande vibrationer

När du köper en produkt från VELVE kan du vara säker på att idén med varje enskild modell, är att den ska kunna ge den optimala njutningen på absolut bästa sätt. Man har tänkt på hur de vibrerande produkternas vibrationer ska kännas mot huden, och här experimenterat sig fram till den perfekta formen av pulserande vibrationer, som hjälper dig uppnå extas på väldigt kort tid. Dessa vibrationer kan upplevas både genom vår vibratorn, dildo, magic wand, m.m.

Dessutom kan man i en del av produkterna även hitta en värmefunktion, som bidrar till att göra upplevelsen med sexleksaken ännu mer behaglig. Det innebär att du inte behöver stimuleras av iskalla sexleksaker längre, utan du kan istället njuta av den värmande känslan i kombination med leksakens sammetslena yta. Du kommer att längta efter mer, oavsett hur många gånger du använder dem. Oavsett vilken produkt du väljer från VELVEs exklusiva serie, så är du garanterad en lyxvara, där varje liten detalj bidrar till att du får den absolut bästa helhetsupplevelsen.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se