Så använder du en Fleshlight

Innan du använder din Fleshlight

Något av det som har gjort Fleshlight till ett av de mest populära onaniprodukter till män, är den realistiska känsla du får, när du använder den. Fleshlight erbjuder allt från standardmodeller till kraftfulla produkter som vår populära Fleshlight Launch.Vill du göra upplevelsen ännu mer realistisk med Fleshlight kan du värma den innan användning och kombinera den med ett vattenbaserad glidmedel.

Du kan antingen använda en Flesh Warmer, lägga Fleshlighten på elementet en stund eller så kan du värma den med varmt vatten. Om du väljer att värma Fleshlighten i varmt vatten kan du antingen hålla sleeven under varmt vatten i handfatet i ett par minuter eller så kan du lägga sleeven i en skål med varmt vatten tills den har fått den rätta temperaturen.

Skaka försiktigt bort vattnet från sleeven, innan du sätter in den i plastfodralet och applicera glidmedel. Smörj glidmedlet på din penis och på själva öppningen av sleeven- du kan också smörja glidmedlet på den översta invändiga delen av Fleshlighten med ett par fingrar. Det är viktigt att du använder en vattenbaserad glidmedel till din Fleshlight, till exempel Gun Oil Glidmedel.

Använd Fleshlight i olika ställningar

Du använder din Fleshlight genom att föra den över din penis och sedan leda den upp och ner längs organet, som med en vanlig onaniprodukt. Det är din hand som styr tempot. Men du kan också använda den för att simulera sexställningar. Gillar du till exempel den klassiska missionären, så lägg din Fleshlight på en kudde i din säng och träng in i den, som om det var missionären tillsammans med en kvinna.

Vill du gärna använda Fleshlight utan händer, kan du sätta fast den mellan soffan och soffkuddarna. Sätt dig på knä och träng in i din Fleshlight. Alternativt kan du använda Fleshlight Shower Mount, en sugpropp som gör det möjligt att sätta din Fleshlight på jämna, hårda ytor.

Få en mer tight upplevelse med din Fleshlight

Alla Fleshlight plastfodral har ett skruvlock i änden som du kan använda till att justera trycket omkring din penis. Ju mer du stramar åt locket, ju större vakuum bildas det inne i din Fleshlight. Du kan utan problem justera locket under akten med din Fleshlight. Ta bara tag med den ena handen och justera själv hur kraftigt trycket ska vara. 

Har du behov för mer hjälp?

Du kan alltid kontakta vår kundtjänst om du har behov för råd och vägledning. Sinful kan hjälpa dig med att välja den produkt som passar bäst till just dig, så att du får bästa möjliga upplevelse. Kontakta kundtjänst per telefon 0410-880213 eller via mail service@sinful.se.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se