Så här väljer du rätt Fleshlight 

Funderar du på att köpa en Fleshlight och undrar du vilken du ska välja? Valet kommer att bero på vilken känsla du önskar att uppnå samt vilket ”hål” du önskar att tränga in i. Dock är det också viktigt att du tar storleken på din penis med i funderingarna så du får en sleeve som passar dig. En sleeve som är för tajt kommer att kännas obehaglig och en sleeve som är för stor kommer inte att ge någon stor njutning.

 

Fleshlights storlekar och invändiga strukturer

 

Nedanför hittar du en kort beskrivning av de olika sleeven, med den tajtaste först (men inte nödvändigtvis den mest stimulerande!).

Fleshlight Struktur Ultra Tight Ultra Tight (tajtaste)
Ultra Tight är till för dig som önskar en väldigt tajt känsla och för dig som har en mellanstor penis. Sleeven är väldigt flexibel och materialet kommer att utvidgas, bara se till att du använder rikligt med glidmedel.
Fleshlight Struktur Super Tight Super Tight

Super Tight sleeven har samma lena struktur som Ultra Tight, men är dock lite större i diametern.     

Fleshlight Struktur Vortex Vortex

Vortex varierar både i diameter och mönster i sin inre struktur. Detta är mycket stimulerande kring penis och ger en väldigt realistisk känsla.

Fleshlight Struktur Wonder Wave Wonder Wave

Wonder Wave har designats för att ge känslan av en kvinnas slida. Sleeven har en räfflad struktur så att stimuleringen kommer i vågor när du för din Fleshlight fram och tillbaka.

Fleshlight Struktur Speed Bump Speed Bump 

Speed Bumps knottriga struktur ger en mild och konstant masserande känsla på penis. Denna sleeve är ofta den män väljer första gången de ska köpa en ny sleeve.

Fleshlight Struktur Super Ribbed Super Ribbed

Super Ribbed har väldigt täta räfflor och ger därför en konstant stimulering kring penis, till skillnad från många av de andra sleeves.  

Fleshlight Struktur Original Original(minst tajt)

Den originella Fleshlight sleeven är perfekt om du har en väldigt känslig penis eller om du är välutrustad. Om du är van vid att onanera mycket med handen är denna sleeve perfekt för att ge dig tillbaka känsligheten i penis.

OBS: Vi har inte alltid alla de olika sleevesen i lager

Blowjob, analsex eller vaginalsex?

Första steget på vägen till att välja din Fleshlight är att ta reda på vilken sexupplevelse du söker? Vill du ha känslan av att du tränger in i en våt kvinna? Känslan av att du får en avsugning? Eller kanske känslan av intensiva analsex? Det finns Fleshlights formgivna som både mun, vagina och anus, så välj den öppning som tänder dig. 
Med fleshlight kan du styra intensiteten - till exempel kombinera din Fleshlight med denna Fleshlight Launch och få enkel och ultimat njutning.

Vagina Fleshlights 

Det finns en uppsjö av olika vagina-formade Fleshlights som har olika formgivningar invändigt. Fleshlight Pink Lady Original är Fleshlights bas-utgåva som är helt len inuti och som passar i stort sett alla män. Har du en väldigt känslig penis är Pink Lady Original ett riktigt bra val.

Letar du efter en mer retande, invändig struktur samt vibrationer bör du prova Fleshlight Vibro Pink Lady Touch. Den mest retande Fleshlight av dem alla är den vagina-formade Fleshlight Stamina Training Unit (STU) som kan användas för att träna din uthållighet. Den inre strukturen av små stimulerande ”kulor” gör STU’en mycket stimulerande och kan du hålla bara 10 minuter med denna Fleshlighten kommer du att kunna hålla 20 minuter med en kvinna.

Har du alltid drömt om att ha sex med en porrstjärna? Välj då en Fleshlight från Fleshlight Girls-serien som har avgjutits efter kända porrstjärnor! Med Med Fleshlight Girls kan du både ha oralsex, analsex och vaginalsex med tidens mest populära porrskådespelare. Du väljer helt enkelt vilken av tjejerna du tycker om och vilken del av henne du vill tränga in i. Det finns olika invändiga strukturer allt efter om du väljer en anusformad Fleshlight Girls, en munformad eller en vaginaformad.

Fleshlight Girls Lotus Struktur

 Detta är strukturen i en Fleshlight Girls Lotus (vaginaformad).

Fleshlight Girls Swallow Struktur

 Detta är strukturen i en Fleshlight Girls Swallow (munformad).

Fleshlight Girls Forbidden Struktur

 Detta är strukturen i en Fleshlight Girls Forbidden (anusformad).

Anus Fleshlights 

Tänder du på analsex? Då är Fleshlight Pink Butt Original en mycket flexibel och len Fleshlight som passar de flesta män. Önskar du en tajtare känsla då är Fleshlight Sex in a Can O’Doyle’s Stout en av de tajtaste som finns.
Det finns som nämnt ovanför självklart också en uppsjö Fleshlight Girls Forbidden som har formgivits efter kända porrstjärnors fräcka rumpor

Blowjob Fleshlights 

Tycker du om blowjobs kan vi rekommendera en Fleshlight med fylliga läppar. Fleshlight Mouth Original passar för alla storlekar av män, den är len invändigt och är därför perfekt för dig som har en väldigt känslig penis. Önskar du en mer realistisk känsla så har Fleshlight Vortex Mouth en vågig invändig struktur där mönstret varierar i tätheten så att du får en väldigt realistisk blowjob känsla. Du kan naturligtvis också välja att få en avsugning av en porrstjärn Fleshlight Girls Swallow-kollektionen.

Behöver du mer hjälp?

Du kan alltid kontakta vår kundtjänst om du behöver råd och vägledning. Sinful kan hjälpa dig med att välja den produkten som passar dig bäst så att du får den bästa möjliga upplevelsen. Kontakta vår kundtjänst på tel: 0410-880213 eller på service@sinful.se.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Fleshlight (40)
Visa alla 53 produkter
Du har sett 48 av 53 produkter
Ladda fler
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se