Fuck Me Silly

Få njutning precis när, var och hur du vill. Med Fuck Me Silly kollektionen från Pipedream får du full frihet att leva ut alla dina fantasier, utan att behöva kompromissa med den verklighetstrogna känslan. Fuck Me Silly är kända för sin utformning, levande detaljer och naturtrogna material - så vill du ha en realistisk onaniupplevelse när du använder sexleksaker, då har du kommit helt rätt.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Visa alla 10 produkter

Fuck Me Silly - världens mest realistiska solosex

Nästan som den äkta varan

Du trodde kanske att du hade sett och upplevt allt när det kommer till onaniprodukter. Det har du garanterat inte. De realistiska onaniprodukterna från Pipedreams Fuck Me Silly-serie är något helt unik. De kan bidra till upplevelser du aldrig tidigare har varit med om, och som ligger långt bortom dina vildaste fantasier. Du får en onaniupplevelse som är så nära “the real deal”, att det nästan kan vara svårt att gå tillbaka till vanligt sex, när du väl har provat en av deras varor.

Det är amerikanska Pipedreams, en av världens första och största producenter av sexleksaker, som står bakom produkterna. De kännetecknas av sin eminenta kvalitet, och denna återfinns naturligtvis även i Fuck Me Silly-serien. Varenda detalj har tänkts igenom, ändra från utformningen och känslan, till storleken och vikten på varje enskild vara. Flera av de större modellerna i serien har nämligen en otrolig vikt, så pass så att det faktiskt handlar om världens tyngsta onaniprodukter.

Fuck Me Silly var som helst

Fuck Me Silly är, som namnet antyder, tillverkade för att du ska kunna onanera med dem precis så vilt och galet som du har lust till. Med en docka från Fuck Me Silly behöver du aldrig störas av trötthet, huvudvärk, eller någon annan anledning till varför din partner inte har ork och lust till sex just nu. Istället kan du få sex precis när, var och hur (ofta) du vill. Låter det inte som en dröm för bra för att vara sann?

Dockorna är ofta utrustade med flera öppningar, så att du kan få lov att använda precis det hål du känner för, vare sig du vill ha analt eller vaginalt sex idag. De är skapade för att ge en otroligt verklighetstrogen känsla, vilket bland annat ses i att de har tillverkats i vad Pipedream själva kallar för fantaflesh. Materialet hjälper till att ge produkterna en nästan hundraprocentigt realistisk förnimmelse när du rör vid dem. Det bidrar också till en garanterat levande upplevelse om du ger dockan en rejäl dask på rumpan, eftersom du kan se hur hela härligheten skälver av njutning.

Hitta rätt produkt för dina behov

Du kan naturligtvis hitta många olika typer av produkter här på sidan. Det finns både något för dig som gärna vill leka med ett par stora och läckra bröst, eller en fyllig och välformad rumpa. Om du är kvinna finns det självfallet också välutrustade manliga Fuck Me Silly modeller, komplett med penis, pung och läcker kropp, som kan ge dig en vild tur. Som man kan du använda de manliga dockorna för att ge dig själv anal stimulans, eller ta dem analt om de faller dig mer i smaken.

Tycker du det är svårt att välja bland det varierade utbudet? Då kan du med fördel kontakta vår kundtjänst, som med glädje hjälper dig hitta just rätt produkt för dina behov. Fuck Me Silly är inte det billigaste marknaden har att erbjuda, så vi förstår absolut att du vill försäkra dig att du blir nöjd med ditt köp, innan du lägger en beställning. Du kan ringa till vår kundservice, eller sända dem ett mail, om du behöver mera råd och vägledning.

Pssst... Om du vill ha en realistisk upplevelse i full storlek, ta en titt på våra sexdockor.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se